Gravure van je studiestad als Afstudeercadeau

De mooiste gravures als afstudeercadeau
Is je zoon, dochter, partner, of beste vriend afgestudeerd? Dat vraagt om een memorabel afstudeercadeau. De stad waar je in je studententijd hebt gewoond en naar school of de universiteit bent gegaan, levert herinneringen op die je nooit van je leven vergeet. Voor deze stad en periode waar je later met nostalgie op terugkijkt, zoek je dus een nostalgisch afstudeercadeau, dat ieder kostbaar moment zo weer naar boven haalt. Daarom is een gravure van je universiteit of een gravure met een mooi stadsgezicht van de plaats waar je woonde het perfecte afstudeer cadeau!

Leuke herinnering aan je studietijd
Hoe leuk is het, wanneer je na het afstuderen naast je diploma, bachelor, master degree of doctoraat een aandenken aan je studiestad aan je muur kunt hangen? Dit kan in de vorm van een gravure van je stad, waar je gestudeerd hebt of in de vorm van een gravure van je academie.

Het is een afstudeercadeau, dat iemand met trots kan ophangen, om er zo nu en dan een blik op te werpen als herinnering aan de lange weg die met succes is afgelegd! Bovendien is dit afstudeercadeau een echte eyecatcher, die ongetwijfeld vaak genoeg het onderwerp van gesprek zal zijn, wanneer de afgestudeerde visite over de vloer krijgt.

Dit afstudeercadeau verliest nooit zijn waarde
Een gravure van de studentenstad of van de universiteit is zowel het perfecte afstudeercadeau voor een man als het perfecte afstudeercadeau voor een vrouw. Een prachtig aandenken aan je studentenstad is van onschatbare waarde. Niet alleen vlak na het afstuderen, maar ook nog jaren, zelfs decennia, daarna. Het is dus een afstudeercadeau dat iemand voor de rest van zijn leven zal koesteren.

Gun je je zoon, dochter, partner, beste vriend of jezelf zo’n prachtig cadeau ter herinnering? Dan helpen wij je graag verder! Kijk in ons aanbod, wat wij jou kunnen bieden!